Facebook Twitter Tunein YouTube
nu:

Svenja Van Driessche en Tom Hermans in Muziek Intiem

Op zondag 15 oktober 2017 om 15 uur organiseert Sinfonia Heist vzw haar 3de Muziek Intiem in de H. Hart kerk te Heist-op-den-Berg met violiste Svenja Van Driessche en pianist Tom Hermans.

Ondanks haar zeer jonge leeftijd is Svenja Van Driessche reeds een begrip in de Belgische muziekwereld. Ze begon haar vioolstudie op 8 jaar en gaf direct blijk van een natuurtalent, een wonderlijke muzikaliteit en een grenzeloze wilskracht.

Tom Hermans begon zijn muzikale studies in 1988 in de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Heist-op-den-Berg, waar hij pianoles kreeg van Jetty Goeseels.  Hij werd tweemaal laureaat van de wedstrijd ‘Cantabile’ en won er tweemaal de E. Durletprijs. In 1998 won hij samen met Stefaan Van den Putte de internationale wedstrijd voor piano vierhandig ‘Zwart-Wit-Vier’ te Heerlen.

Zij brengen u enkele hoogtepunten uit hun rijk repertoire.   Hun feilloze techniek, hun aangeboren zin voor muzikaliteit en interpretaties die getuigen van een verfijnde goede smaak, staan borg voor een mooie muziek-namiddag.

Op het programma staan enkele prachtige muziekpareltjes waaronder o.a. Ludwig van Beethoven’s Kreutzersonate, werk van Maurice Ravel en César Franck.

Wanneer : 15 oktober – 15.00u
Waar : H.Hartkerk – Heist-op-den-Berg
Info : www.sinfoniaheist.be

Recent