Facebook Twitter Tunein YouTube

Middagconcerten Antwerpen : Pianoduo Nicolas Callot-Lucas Blondeel

Op 28 september programmeert Middagconcerten Antwerpen het pianoduo Nicolas Callot-Lucas Blondeel. Hun fascinerende muzikale persoonlijkheden, innige vriendschap en intense passie voor muziek maken dit duo uniek.

Nicolas Callot en Lucas Blondeel ontmoetten elkaar op jonge leeftijd tijdens een concertreis door Bulgarije in 1993. Na vele jaren regelmatige gemeenschappelijke concerten beslisten ze om in 2010 het pianoduo Callot-Blondeel op te richten. Hun fascinerende muzikale persoonlijkheden, innige vriendschap en intense passie voor muziek maken dit duo uniek. Hun innovatieve programma’s bevatten een breed spectrum aan werken, die ze zowel op moderne piano als op pianoforte brengen. Ze kregen les als pianoduo van György Kurtág, Philippe Herreweghe en Malcolm Bilso.

In in 2016 werd hun een nieuwste cd uitgebracht met werk van RobertSchumann ‘Für Gross und Klein’ voor het label Warner Classics.

Download hier het programma.

Wanneer : 28 september – 12.00u
Waar : Amuz – Antwerpen
Info en tickets : www.middagconcerten.be

La Classica biedt je, in samenwerking met de Middagconcerten van Antwerpen, een gratis duoticket voor dit concert.  Stuur een mail met je naam, je adresgegevens en je telefoonnummer naar info@laclassica.be en misschien mag jij op onze kosten naar dit concert !

Recent